Shopping Minds aanwezig op Emerce Travel

Emerce-Travel-Shopping-Minds-1100x550

Dit jaar is Shopping Minds opnieuw aanwezig op het Emerce Travel evenement op 6 juni. Het betreft een inspirerende en innovatieve dag te worden met nieuwe cases en ontwikkelingen in de travelbranche. Menig online marketing of e-commerce professional kan zijn hart ophalen over onder andere personalisatie, Artificial Intelligence (AI) en data in de travelwereld.

Het evenement is de ontmoetingsplek voor leveranciers en de branche. Grote spelers uit de branche vertellen over succesvolle toepassingen en innovaties in e-commerce en online marketing.

Shopping Minds <> Weekendjeweg

Leonard Blommendaal van Shopping Minds spreekt samen met Karel Vos van Weekendjeweg over de toepassingen van persoonlijke mailings en aanbevelingen. Ook wordt er uitgelegd hoe de twee partijen op een slimme manier aan profielverrijking doen. De sessie vindt plaats om 11.15 tot 11.45 in de grote zaal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment