Shopping Minds aanwezig op Data Driven Commerce event

Data-driven-commerce-19-1200x600

Op 14 februari vindt er nieuwe editie van het Data Driven Commerce event plaats. Het event wordt gehouden in het Van Der Valk hotel in Utrecht. Het kleinschalige event staat in het teken van data gedreven klantbeleving. Tijdens het event wordt er aan de hand van verschillende presentaties een brug geslagen tussen marketing en techniek.

Leonard Blommendaal spreekt namens Shopping Minds samen met Dion Fokkema van Op=Op Voordeelshop over de kracht van data. De inzet van Artificial Intelligence en personalisatie worden duidelijk uitgelegd door de toepassingen van Op=Op Voordeelshop. Ook wordt de techniek achter Shopping Minds die zorgt voor meer conversie en omzet duidelijk.

Kaarten kun je bestellen via deze link. Meer informatie over de presentaties en de sprekers vind je op de website van Data Driven Commerce.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment